nov12

Nu så..

Kökstankar

Jag har nog saknat hemsidan lite och känner mig återigen sugen på att dela med mig av mina recept, inspirera hemmakockar och kanske lära er ett och annat. 

Sen sist har jag bytt jobb också. Jag är numera kock på en skola ett stenkast från mitt hem - och det är ju superskönt. Jag kan till och med se skolan ifrån mitt köksfönster ;)

Jag har också med jobbet fått nya arbetskamrater. En utav dom som jag jobbar med i mitt kök. Hon fixar salladsbuffén och jag fixar matlagningen. Sen möts vi däremellan. Vi har på några månader blivit ett superteam av dess like. Vi är lika tokiga båda två på gott och ont. Vi kan också säga att vi blivit bästa kompisar. Så härligt med vänner. De borde vi ha fler utav ;)

Jobbet har också blivit en del av min fritid - fast de gör inget. Jag älskar det jag gör. Vi serverar maten med bus och glädje och har många temaveckor och roliga dagar. Som nu senast när vi hade "Kusliga Veckan" och kom med i tidningen DN. Haha, ja det va kul. Vi serverade både Drakulaprutt och Häxgryta minsann....

 

Nu vill jag lova mig själv en förbättring av uppdateringen av matmonstret. För det är ju en del av livet jag vill göra - jag vill dela med mig, ge smarriga recept, tips och massor av annat skoj.

Höres!

 

Sofia