Senaste recepten

Vitt rostebröd
  • Tid: 2tim.
  • Svårighetsgrad: medium

Vitt rostebröd

Varför gå och köpa rostebröd om man kan baka ett själv?...ok, de vore väl för att man slipper skära brödet då... Men har man bara två avlånga bakformar och ett schysst mjöl kan man skapa lika proffsiga bröd som man hittar hos bagarn. Och detta bröd har få ingredienser, gillas av många och är supergott att rosta ;)

Hybersnabb äppelkaka
  • Tid: 40min.
  • Svårighetsgrad: medium

Hybersnabb äppelkaka

Ok.. i väntan på att ugnen blir varm nog så har du snabbt och lätt vispat ihop ingredienserna till denna hybersnabba äppelkaka. Och ingredienserna har du förmodligen hemma redan.

Gott Gi knäcke med pumpakärnor
  • Tid: 1tim 5min
  • Svårighetsgrad: lätt

Gott Gi knäcke med pumpakärnor

Supergott knäcke som blir färdigt i ett nafs! Precis vad jag gillar. Gott till ostbrickan, middagen, frukosten eller kanske bara som snacks. Och detta härliga knäcke bryter man kärleksfullt i lagom bitar. Då blir de sådär extra charmigt! Baka och njut!

Chokladbollar med vit choklad
  • Tid: 10 min.

Chokladbollar med vit choklad

Ett riktigt superrecept! Perfekt till barnkalas eller fikastunden...

Havrefrallor
  • Tid: 2tim.
  • Svårighetsgrad: lätt

Havrefrallor

Mjuka, luftiga och saftiga bröd. 

Lättbakat och billigt bröd!

Vulkanbröd
  • Tid: 1tim. 40min.
  • Svårighetsgrad: lätt

Vulkanbröd

Det här brödet bakar jag ofta när jag blir bortbjuden. Jag tycker det är trevligt att ge något som är hembakat. Brukar uppskattas av de flesta. Det går snabbt att göra och blir väldigt gott! Och så är de ju såklart fantastiskt gott också. Namnet har de fått bara för att de blåser upp sig lite ibland och kan se lite vulkanaktiga ut.

Godaste vetefrallan
  • Tid: 2tim. 30min.
  • Svårighetsgrad: lätt

Godaste vetefrallan

Nu govänner ska jag lära er ett knep för att få de absolut godaste vetefrallan ni bakat. De blir som de man köper tidigt om morgnarna på lokala bagerier. Luftiga, saftiga och med härlig skorpa! Hemligheten är Manitoba cream - ett vetemjöl med extra mycket vårvete som har en väldigt hög proteinhalt och vilket gör att degen kan binda mer vätska och därmed bli högre och luftigare bröd. Den enda kruxet med detta fantastiska mjöl är att man måste knåda degen väldigt länge, dvs närmare en halvtimme. Men har man en maskin som gör jobbet så räcker en kvart, vilket är minimumtiden. Så knåda på nu!

Gi kladdkaka
  • Tid: 15 min.
  • Svårighetsgrad: lätt

Gi kladdkaka

God avslutning på en middag.
För vem tycker inte om choklad?

Havrekakor med kanel
  • Tid: 30 min.
  • Svårighetsgrad: lätt

Havrekakor med kanel

Har man tagit en, så blir de nog gärna en till.... å en till och kanske ytterligare en till... Kan bara säga att denna kaka är beroendeframkallande. Alltså totalt livsfarlig!
Yammie Yammie!

Mörk chokladmousse Gi style
  • Tid: 30 min.
  • Svårighetsgrad: lätt

Mörk chokladmousse Gi style

Shit pommfritt va gott de blev! En len och härlig mousse av godaste choklad. Snabb och enkel att göra också! Den här kommer lagas flera gånger om! Till alla mina Gi-vänner: Varsågoda och njut!

Vit chokladparfait
  • Tid: 3tim 20min
  • Svårighetsgrad: medium

Vit chokladparfait

Superlen och härlig parfait med söt vit choklad. Passar ypperligt till bäriga syrliga desserter eller bara som den är med lite hallon sås till ;-)

Ceasardressing
  • Tid: 5 min
  • Svårighetsgrad:

Ceasardressing

En dressing "to-die-for". Och såklart som den heter så bör den vara till en ceasarsallad.

Hålkakor - Rågsiktsbröd
  • Tid: 2 tim.
  • Svårighetsgrad: lätt

Hålkakor - Rågsiktsbröd

Ett enkelt och smakrikt bröd som faller de flesta i smaken! Supergtt till smarriga köttbullesmörgåsar.. Och här kan barnen vara med och baka :D

Dammsugare
  • Tid: 2tim 30min
  • Svårighetsgrad: medium

Dammsugare

En klassisk favorit på kondishyllan. Och vad vore väl inte bättre än att de blir hemmagjorda? De ska helst vara rumstempererade enligt min smak, då är de som allra godast tycker jag. Och de är inte så knepiga att få till. Visst ser de lite proffsigt ut att bjuda på egengjorda dammsugare?

Microlagad apelsinmarmelad
  • Tid: 30 min.
  • Svårighetsgrad:

Microlagad apelsinmarmelad

Ett par apelsiner, en citron och socker.. ÅÅÅåå simsallabim... en 30 minuter senare stod färdig apelsinmarmelad på bänken. Sedärja! Supergod egenhändigt gjord marmelad. Och vad busenkelt det va sen!

<<  8 9 10 11 12 [1314  >>